MAGASINET FOR OS MED BØRN

Saml familien i julen og skab glæde hos de yngste

0

Findes der noget som hoppende, dansende og syngende børn, som svinger sig rundt om et pragtigt og velpyntet juletræ? Eller findes der noget så sjovt og udfordrende, som når hele familien drager på jagt efter det helt perfekte juletræ med sav og økse under armen? Julen er fyldt med juletraditioner, som er hyggelige, men bestemt også vigtige. Traditioner er nemlig med til at danne nogle faste rammer, som er nødvendige for børns trivsel. Derudover skaber juletraditioner plads til familietid, hvilket den hektiske hverdag ikke altid tillader. Ønsker du at skabe de perfekte juletraditioner? I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan samle familien, danne juletraditioner og skabe glæde hos de yngste.

Julen er hjerternes (og familiernes) fest

Børn ved helt biologisk, at familieværdier er vigtige. De drages, ligesom alle andre mennesker, af fællesskab – men ofte bliver dette behov overtrumfet af en travl hverdag, som resulterer i alt for få, fælles familieaktiviteter. Julen er familiernes fest, hvorfor I i denne tid har god tid til at nyde hinanden og samtidig dyrke de traditioner og værdier, som I finder vigtige. Og hvis nogen tror, at børn kun tænker på store, glitrende julegaver, kan de godt tro om. Samvær med familien, hygge omkring julebordet og dans om juletræer er blandt de absolut vigtigste ting for børnene. At børn prioriterer samvær meget højt skyldes, at vi lever i et samfund, hvor vi har nok af alt – bortset fra tid til hinanden.

For at skabe de bedste rammer for dine børn og for at gøre julen til hjerternes fest er det vigtigt at danne en række juletraditioner, som I sammen kan holde fast i. Dette skyldes, at I på denne måde husker at skabe tid til hinanden og dermed husker at pleje jeres vigtige, sociale familierelationer. En af de traditioner, som kan skabe glæde både hos store og små, er at pynte juletræet med flotte julekugler og alverdens julepynt.

Pynt juletræet med klassisk og moderne julepynt

Et juletræ er et must have i de danske hjem – heldigvis. Juletræet forbindes nemlig med et hav af gode julestunder og ikke mindst juletraditioner – både for børn og voksne. At pynte juletræet med julekugler er en af disse, og der findes intet som en hyggelig december-aften i julepyntens tegn. Her har I for alvor tid til at julehygge og tid til at være sammen som familie. Derudover elsker børn at pynte juletræer, og inden du ser dig om, står du foran et flot og glitrende juletræ, som blot venter på juledansen. Men hvilket pynt skal du vælge at hænge på juletræets grene? I år er det specielt julekugler med sølv, guld og glimmer, som er populære. Dog skal et flot, klassisk juletræ både bære klassisk og moderne julepynt, og det flotteste resultat kommer altid, når julepynt blandes. Er du på udkig efter flotte moderne og klassiske julekugler, kan du finde et stort udvalg af julekugler her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.