MAGASINET FOR OS MED BØRN

Her finder du de bedste børnetøjsmærker

0

Som forældre vil man gerne give sine børn det allerbedste, og det gælder naturligvis også, når det kommer til tøj. Der er imidlertid rigtig mange mærker at vælge imellem, og derfor kan det til tider være lidt en udfordring at finde ud af, hvad man skal satse på. Her får du derfor en liste over mærker, der laver lækkert børnetøj til din lille guldklump.

Farverige Molo

Molo er et brand, der udelukkende fokuserer på børnetøj. De skaber tøj til børn i alderen 0-16, og de er især glade for farver og print. De er ikke bange for at designe anderledes og sjovt tøj, som vil tiltrække opmærksomhed, men de går alligevel aldrig på kompromis med kvaliteten eller funktionaliteten, som naturligvis er det vigtigste.

Stilrene MarMar Copenhagen

MarMar Copenhagen er et dansk brand, som designer tøj til børn op til 14 år. Der er her fokus på et klassisk, stilrent udtryk, som kan bruges i mange forskellige situationer. Det er nedtonet og enkelt, og derfor er det genialt at kombinere på kryds og tværs for at opnå det ønskede look alt efter anledningen. Tøjet er fremstillet med fokus på at være miljøvenlige og med komforten i fokus.

Idylliske Noa Noa

Noa Noa er et dansk mærke, der startede tilbage i 1981 som et romantisk og idyllisk mærke af kvindetøj. Siden hen har de udvidet, og siden 2003 har de således også skabt smukt børnetøj. Deres tøj er stadig bohemeinspireret og romantisk, og kvaliteten er ligeledes i top. Det er et brand med holdning, og produkterne fremstilles derfor også udelukkende på fabrikker, der lever op til deres krav om socialt ansvar.

Sporty Hummel

Tyske Hummel er næppe til at komme udenom, når vi snakker kvalitetstøj til børn. Deres sporty tøj og sko er således blevet en kæmpesucces både hos børn og voksne, og det er der en grund til. Tøjet er nemt at kombinere og style, og komforten er altid i top. Det er perfekt til små, eventyrlystne børn der gerne skal udforske hele verden, og hvor det af og til godt kan gå vildt for sig. Du kan blandt andet købe Hummel-produkter til dit barn på kids-world.dk.

Praktiske Mini A Ture

Mini A Ture er endnu et dansk mærke med udgangspunkt i København. De skaber smukt og funktionelt overtøj til børn, så du uden bekymring kan sende dem ud og lege i al slags vejr. Tøjet er holdt i rolige, afdæmpede farver og i stilrene design, så det kan bruges sæson efter sæson og aldrig går af mode. Fokusset er at skabe varmt og funktionelt overtøj, og at det så samtidig er smukt gør kun situationen endnu bedre.

Minimalistiske Minimalisma

Danske Minimalisma designede oprindeligt tøj til voksne, men siden 2012 har du altså også kunnet iklæde dit barn de smukke design. Som navnet antyder, skaber dette brand enkle og minimalistisk tøj, hvor der er fokus på komfort, bevægelighed og kvalitet. Tøjet er for det meste helfarvet og i enkle, dæmpede nuancer, og dermed kan det bruges til mange forskellige stilarter og look.

Cool Wood Wood

De fleste danskere kender til det Nørrebro-inspirerede mærke Wood Wood, som siden 2002 har skabt afslappet og cool kvalitetstøj. Urbanitet og attitude er nogle af nøgleordene bag mærket, og de designer enkle og stilrene produkter, som tager udgangspunkt i klassiske modeller, der aldrig går af mode. Det er praktisk og samtidig elegant tøj, som dit barn kan boltre sig i dag efter dag.

Smarte Kenzo

Du kender nok i forvejen til Kenzo og deres karakteristiske tiger, der pryder mange af deres design. Det er et mærke af højeste kvalitet, og deres bløde sweatshirts og t-shirts vil dit barn uden tvivl elske at iklæde sig. Produkterne kan bruges gang på gang og er altid supercool og trendy. Der er stor bevægelsesfrihed i tøjet, og tøjet kan styles på mange forskellige måder.

Klassiske Levi’s

Levi’s er et verdensomspændende mærke, der især er kendte for deres jeans. Mærket har eksisteret siden 1853 og har siden da skabt unikke og originale design, som du naturligvis også kan få til dit barn. Kvaliteten er i top, og skal dit barn have et cool look, er Levi’s slet ikke til at komme udenom – især ikke når det kommer til jeans.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.