MAGASINET FOR OS MED BØRN

Find de rette lokaler til konfirmationsfesten

0

Venter den store konfirmationsdag lige rundt om hjørnet, og er forberedelserne allerede godt i gang? I så fald er jagten på de helt rigtige konfirmationslokaler sikkert allerede sat ind. Når det kommer til lokaler til den store dag, er der naturligvis en række krav, der skal være opfyldt for, at dagen bliver så vellykket som muligt. Herunder kan du læse om de tre bedste steder i Nordsjælland, hvor du kan holde konfirmationsfesten.

 

1. Søhuset Konferencecenter tilbyder den flotteste udsigt til serveringen

Søhuset Konferencecenter er første bud på et festlokale til konfirmationsfesten, der ikke slår fejl. Stedet ligger placeret på Venlighedsvej 10 i Hørsholm, og du er garanteret smukke omgivelser og en udsigt ud over det sædvanlige, hvis du vælger at afholde din konfirmationsfest her. På Søhuset Konferencecenter er der desuden både mulighed for at vælge en klassisk 3-retters-menu, ligesom du også kan vælge at gå med en mere afslappet buffet-menu, hvor gæsterne selv forsyner sig. Mellem retterne eller efter hele serveringen er der alle muligheder for at gå ud og nyde naturen og de skønne omgivelser omkring Søhuset Konferencecenter. Hos Søhuset Konferencecenter har du alt i alt stor medbestemmelse, når det kommer til, hvordan konfirmationsdagen skal forløbe. Det gælder både med hensyn til maden, der serveres, til aktiviteterne mellem retterne og meget andet.

 

2. Club Riva giver dig udsøgt mad og flotte lokaler

Hos Club Riva tilbyder de løsninger til konfirmationsfester i alle størrelser. Der er altså både mulighed for at afholde arrangementet her, hvis der er tale om en mindre, intim fest, ligesom du også kan benytte lokalerne her, hvis du har inviteret rigtig mange gæster til konfirmationsfesten. Derudover kan du vælge mellem forskellige serveringer alt efter, hvornår du dagen du som konfirmand har inviteret gæster. Vælg eksempelvis brunch-løsningen, hvis festen starter om formiddagen, eller frokostretterne, hvis det er ved middagstid, at festen bliver afholdt. Derudover bliver der også sørget for drikkevarer til festen hos Club Riva, så gæsterne absolut intet skal mangle. Hvis du gerne vil læse mere om mulighederne for konfirmationsfest hos Club Riva, kan du klikke på linket her http://clubriva.dk/konfirmationsfest/, hvor detaljerne fremgår.

 

3. Hos Nordsjællands konferencecenter finder du forskellige underholdningsløsninger

På Nordsjællands Konferencecenter kan du holde lige akkurat den konfirmationsfest, du har lyst til. Her kan du invitere alt fra 30 til 700 gæster, og du har derfor alle muligheder for at bestemme, hvor stor din konfirmationsfest skal være. Derudover serveres der udsøgt mad og forfriskende drikkevarer til alle gæster, så det eneste, I som forældre og som konfirmand skal tænke på, er at nyde den store dag. På Nordsjællands Konferencecenter bliver der nemlig sørger for alt det praktiske. Mellem retterne eller efter middagen kan det være rart med underholdning eller forskellige aktiviteter. Det gælder særligt til konfirmationer, hvor der ofte er flere børn til stede. Hos Nordsjællands Konferencecenter kan der vælges forskellige underholdningspakker, så der er mulighed for at arrangere forskellige indslag i løbet af konfirmationsdagen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.