MAGASINET FOR OS MED BØRN

De bedste dåbsgaveidéer

0

Står du og skal til barnedåb i den nærmeste fremtid? En dåbsgave skal som med så mange andre gaver gerne betyde noget særligt. Du ønsker garanteret ligeledes, at dåbsgaven skal være brugbar –måske i mange år fremover eller i hvert fald inden for en vis tidsperiode. Dog kan det være svært at finde den perfekte gave, men du kan med garanti finde en dåbsgave, som både barnet og forældrene til barnet vil værdsætte. Hermed kommer en række gode idéer til dåbsgaver, som du med glæde kan forære, næste gang dåben finder sted.

Bøger

Bøger er altid en klassiker at give som gave, hvad end der er tale om fødselsdag eller barnedåb. Bøger er perfekte at have hver gang, godnathistorien skal fortælles, eller når bedsteforælderen skal have noget god underholdning til sit søde barnebarn. Derudover findes der tusindvis af skønne børnebøger med fokus på mangt og meget. Det er for eksempel altid en god idé at forære en eventyrbog. Her kan du for eksempel give H.C Andersens samlede værker, så dit barn kan lære alle forfatterens klassiske eventyr at kende. Ønsker du at give bøger, som barnet kan bruge med det samme og inden for den nærmeste fremtid, er det en fremragende idé at pakke røre og føle bøger ind. Disse bøger sørger for en god omgang underholdning, da barnet har mulighed for at mærke på forskellige ting, for eksempel dyr, imens læsningen foregår.

Bestiksæt

Gafler, knive og skeer med eventyrsmotiver eller søde dyr vil desuden være et hit, som barnet både kan bruge med det samme og igennem hele barnets barndom. Barnet kan ligeledes gemme bestikket og tage det frem om mange år, hvis han/hun vil have et dejligt minde fra dagen. Når du skal vælge hvilket materiale, bestikket skal bestå af, er det en god idé at købe bestik i rustfrit stål. Hermed kan bestikket komme i vaskemaskinen, så det kan bruges flittigt gang på gang. En fin detalje er desuden at få indgraveret navn i bestikket, så det hermed med sikkerhed kan fungere som et skønt minde fra den tidlige barndom.

Bordflag

Endnu en klassiker, når det drejer sig om dåbsgaver, er bordflaget. Hver gang der bliver holdt en festlig begivenhed, skal der selvfølgelig et Dannebrogsflag på bordet, og dette kan du sikre, at barnet fører videre ved at forære ham/hende dette. Flaget kan endvidere indgraveres med navn for at gøre det ekstra personligt, ligesom ved bestikket, og dermed bliver gaven med garanti endnu mere værdsat. Find blandt andet et graveret bordflag på denne side. Vælg ligeledes et klassisk design, så barnet har lyst til at have det stående på bordet, også som voksen.

Fødselsdagstog

Fødselsdagstoget kan, ligesom bordflaget, pryde fødselsdagsbordet hvert år på barnets fødselsdag. Der findes i denne forbindelse mange forskellige slags design, og du vil nemt kunne finde et, der vil vække stor glæde hvert år, det stilles frem på bordet. Vælg desuden et tog, hvor der kan sættes lys i, så oplevelsen kan blive endnu større. Det er derudover en god idé at købe lidt ekstra tal til togene – dermed er rig mulighed for, at barnet kan bruge fødselsdagstoget helt op i teenageårene.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.