MAGASINET FOR OS MED BØRN

Børneværelse, der åbner op for kreativitetens verden

0

Et børneværelse skal sprudle af fantasi, kreativitet og leg. Det skal simpelthen være en fest at opholde sig på værelset uden mor og far. Et børneværelse er der, hvor barnet virkelig kan få mulighed for at udvikle sig og give plads til fantasien. Det kan dog give lidt sved på panden at tænke på, hvordan der skal findes plads til alt barnets legetøj, samtidig med at det gerne må virke ryddeligt – og fantasifuldt.

Overvej dit barns personlighed

Det første, du bør tage med i indretningen af børneværelset, er dit barns personlighed. Det bør være en gennemgående faktor på hele værelset. Hvis ikke barnet har noget af sig selv med på værelset, vil det ikke føles som det fristed, det bør være, for at fantasien kan udfolde sig.

Personligheden kan komme frem i mange former, men plakater eller andet vægpynt kan være en rigtig god ide. Her er der også mulighed for at inddrage barnet, hvilket vil gøre barnet stolt og måske inspirere barnet, hver gang han eller hun ser på netop det.

Giv plads til kreativ udfoldelse

Uanset hvilke interesser dit barn har, er et skrivebord næsten altid uundværligt. Et skrivebord indbyder til mange forskellige aktiviteter, men fælles for dem alle er kreativiteten. Hvis dit barn elsker at sidde og fordybe sig, vil det være et fornuftigt valg at købe en ordentlig kontorstol. Ved at købe en kontorstol til børn er du sikker på, at dit barn sidder komfortabelt og ikke udvikler tidlige ryg- eller skulderskader, hvis de sidder forkert.

En kontorstol til børn kan fås i mange forskellige farver og design, så der er rig mulighed for at finde netop den kontorstol, der passer til dit barn. På denne sidekan du finde mere information om kontorstole til børn.

Vælg den rette opbevaring

På et børneværelse vil der altid ligge legetøj og andet på gulvet, og det skal der også være plads til. Oprydningen kan dog gøres meget nemmere ved hjælp af den rette opbevaring. Først og fremmest bør der være så meget gulvplads som muligt. Det kan få værelset til at virke større.

Hvis der er mulighed for det, kan det være en god ide at dele rummet op mellem soveafdeling og legeafdeling. Dette kan nemt gøres med en reol, hvor der eventuelt kan være en tavle på den ene side, så barnet kan få lov til at udfolde sin fantasi der. Det er dog en god ide, hvis reolen ikke bliver højere end barnet, da barnet derved ikke vil have mulighed for på egen hånd at nå de ting, der står på reolen. Det vil også være oplagt at stille en masse kurve eller æsker, som alle har en label på, hvor der står, hvad der er at finde i æsken. På reolen kan det også være en god ide at stille barnets yndlingslegetøj frem, så barnet kan vise det til sine venner og hele tiden se på det.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.