Beauty treatment derhjemme

Velvære er lækkert. Det kan komme i form af et spaophold, men det kan lige så godt foregå hjemme i stuen. En dejlig skønhedsbehandling kan virkelig gøre underværker. Især når vejret er gråt. Og har du en veninde at lave det sammen med, så kan I få hygget igennem og vendt og drejet alverdens ting, emner og fyre/damer.

At omdanne stuen til en klinik for en dag, eftermiddag eller aften kan være sjovt. Og du behøver nærmest ikke have andet end måske nogle stearinlys og en god flaske vin.

Dertil selvfølgelig også nogle gode cremer, måske et par ansigtsmasker og den slags. Har du andet du kan “lægge i puljen” så gør du selvfølgelig bare det. Det kan også være din veninde har noget med.

Skønhedsbehandlinger og ansigtsbehandlinger er oplagte til at få jer en god snak om mange forskellige emner. Ikke mindst fordi I er i et fortroligt rum og kan tale frit fra leveren, så at sige.

Samtidig har I mulighed for hudpleje, ansigtspleje, hårfjerning, pedicure, manicure, fikse bryn osv. og fordi I er to kan man nemt hjælpe hinanden, hvis man har brug for det.

Skal I til fest, kan I også tilføje afprøvning af tøj og smykker og dermed hjælpe hinanden til at være aldeles i topform, når I går ud af døren.

Man behøver ikke være kosmetolog for at synes at arbejde med makeup og den slags er sjovt og spændende. Og når du er sammen med en veninde så har I mulighed for at give hinanden gode råd og lære fra jer af alle de gode tips og tricks I hver især har.

Så hvis du og din veninde har brug for at koble af og få en hyggelig stund, er behandlinger derhjemme et godt bud. Søger du inspiration til selvforskønnelse, så kig i artiklen lige her. Den var jeg i hvert fald glad for.