MAGASINET FOR OS MED BØRN

5 tips til barnedåben

0

Et barn, der kommer til verden, er et af livets helt store mirakler, og det skal selvfølgelig fejres. Måden, hvorpå dette fejres, er ved en barnedåb, hvor barnet bliver tildelt sit navn. En barnedåb kan være et stort projekt, når man samtidig har et barn, der skal passes og have opmærksomhed hele tiden. Man kan hurtigt komme til at glemme noget i forbifarten og i al stressen. Derfor har vi i denne artikel samlet fem tips til barnedåben, der blandt andet handler om, hvad du skal huske og inspiration til, hvad du kan gøre.

Lækker mad

Først og fremmest skal du have styr på menuen. Skal du selv stå for maden? Er der en ven eller en i familien, der skal stå for det? Eller skal maden komme fra et cateringfirma? Uanset hvad du vælger, gælder det bare om at servere noget lækkert mad, som gæsterne og du selv kan lide. Hvad der helt præcis skal serveres, er helt op til dig.

Pynt og dekorationer

Glem ikke at pynte fint op til barnedåben. Hvis du er tom for idéer, når det kommer til pynt og dekoration, kan du altid ty til internettet. Her bugner det med gode og kreative idéer til barnedåben, og du vil derfor helt sikkert blive inspireret. Nogle af de populære ting er sådan noget som balloner, billeder som bordkort, guirlander mv.

Flotte invitationer

Glem ikke at sende invitationer ud til folk – gerne i god tid – så der er flest mulige, der har en mulighed for at komme. Når det er invitationer til en barnedåb, må de gerne være lidt fine og kreative. Sæt dig gerne sammen med din partner, mor eller veninde, og skab nogle søde og fine invitationer, der kan gemmes som minde efter barnedåben. Put gerne et billede af dit barn i invitationen.

Pænt tøj

Til en barnedåb har man som regel noget pænt tøj på. Særligt dig som forældre skal være pænt klædt på til arrangementet. En ting, der sjældent slår helt fejl, når det kommer til påklædning til barnedåben, er en kjole.

Der findes mange flotte muligheder, når det kommer til kjoler til barnedåben. Du kan blandt andet vælge en King Louie kjole til den store dag. Du kan finde din kjole til barnedåben på https://www.superlove.dk/maerker/toej/king-louie. Hvis du ikke er så glad for at gå i kjoler, er det også muligt at finde andet King Louie tøj via linket. Skal du spare lidt penge efter alle de øvrige omkostninger ved barnedåben, kan du også tage et kig på deres udsalg og andre gode tilbud.

Glem ikke en gæstebog

Sidst, men ikke mindst, anbefaler vi, at du køber en gæstebog til arrangementet. Med sådan en har gæsterne mulighed for at kommentere på dagen og for at skrive en lille hilsen til barnet, som en dag vil blive gammel nok til at kunne læse gæstebogen.

Gæstebogen er et fantastisk minde for dig som forældre, og det er en sjov ting for dit barn at læse i, når han eller hun bliver ældre.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.