MAGASINET FOR OS MED BØRN

5 ting, du ikke kan undvære som mor

0

Hvis man skal følge internettets tjeklister for ting, som man skal huske at købe, inden at får sit første lille barn, er det tæt på at kræve, at man er millionær. Der er nemlig utrolig mange forskellige ting, som man anbefales at købe som vordende mor. I virkeligheden får man slet ikke brug for alle de ting, som der bliver anbefalet. Man kan godt sortere en stor del af det fra, men hvilke af tingene det er, er meget individuelt. Her i det følgende giver vi dig fem ting, som vi mener, at man ikke kan undvære som mor.

En bæreløsning

Som mor til et lille barn kommer du til at bære utrolig meget rundt på ham eller hende. Dette er meget belastende for din krop, hvis du skal gå rundt med dit barn i armene store dele af dagene, og det kan i sidste ende føre til gener og smerter i ryg eller lignende. Eftersom du ikke kan undgå at komme til at bære på dit barn, er det en god ide at finde et alternativ til at bære dit barn i armene. Sådan et alternativ kan være en af de mange bæreløsninger, der i dag eksisterer. Du kan blandt andet vælge en slynge, som er fremstillet af stof, eller en bæresele, der er hurtig at justere og tage på. Du kan også vælge en af de populære fastvikler, hvis du bedre kan lide konceptet bag dem frem for en bæresele eller slynge.

Pusletaske

Pusletasken er en anden ting, du ikke kan undvære. Grunden til dette er, at du som forælder vil have rigtig mange ting til barn, som du skal have med dig, når i skal ud af huset. Som regel skal der både pakkes bleer, ekstra tøj, sutter, legetøj, mad mv., og det er ikke lige til at have med i hånden. Det er her, at en pusletaske bliver behjælpelig. De findes i mange forskellige størrelser og modeller, og det er derfor nemt for dig at finde en, der passer til de behov, du har.

Barnevogn

En tredje ting, der skal være en del af dit inventar, er en barnevogn. Med sådan en kan du have dit barn til at sove middagssøvn udenfor, og det er nemt for dig at tage ham eller hende med på gåture. Barnevognen er særligt god, hvis I skal ud at gå længere ture – på de længere ture vil en bæreløsning nemlig ikke være det mest optimale valg, og nogle gange er det også dejligt at kunne bevæge sig frit uden et barn på maven eller ryggen.

Ammepuder

En baby kræver at få mad mange gange i løbet af døgnet, og det betyder derfor, at du kommer til at amme en del. Derfor er det en god ide at investere i en ammepude, eftersom denne sørger for, at dit barn ligger behageligt og rigtig til, samtidig med at det giver dig en større bevægelsesfrihed.

Autostol

Sidst, men ikke mindst er du nødt til at få fat i en autostol. Det kan nemlig ikke undgås, at du før eller senere skal ud at køre med dit barn, og her er det vigtigt, at sikkerheden er i orden. Gå ikke på kompromis, når det kommer til en autostol. Denne skal være sikkerhedsgodkendt og af høj kvalitet.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.