MAGASINET FOR OS MED BØRN

5 små hunderacer til børnefamilien

0

Har dine børn endelig overbevist dig om at skaffe familien en hund? En hund kan bringe masser af glæde og leg ind i en børnefamilie, men den kan på den anden side også fremkalde kaos og irriterende miner, når pligterne kalder. Derfor er det vigtigt at nævne alt dette over for børnene, inden det søde, lille kæledyr bliver budt velkommen med åbne arme. En anden vigtig ting at tage til betragtning, inden I går ud og kigger på alverdens hunderacer, er at have en række bestemte racer i mente. Dette indlæg præsenterer fem små hunderacer, idet små hunderacer ofte gør mindre end større hunde og samtidig ikke virker så skræmmende som større racer, hvis din børnefamilie består af små børn helt ned til 1-års alderen.

1. Bichon havanais

Er din familie på udkig efter en allergivenlig hund, kan valget let falde på denne race. Hunden er en fremragende familiehund, idet den har et kærligt temperament, er silkeblød samt nem at træne. Bichon havanais racen er allergivenlig, eftersom den ikke fælder, hvilket ligeledes er et stort plus, så støvsugningen ikke skal foregå oftere, end den allerede gør. Husk dog samtidig på, at Bichon havanais racen skal klippes. Thordal tilbyder blandt andet gode klippemaskiner til hunde, og du kan klikke her for at se alt deres klippeudstyr til hunde.

2. Mops

Er I ikke nogen specielt aktiv familie, er mopsen muligvis et ideelt bud på familiehunden til jer. En mops er både kærlig, sjov og har en dejlig, social personlighed. Denne race kræver ikke en stor portion motion i forhold til andre små hunde, og dens pels er skøn og behagelig at ae for dine helt små børn. Mopsen snorker desuden tit, så børnene med sikkerhed kan få deres grineture i løbet af en ellers lidt kedelig hverdag.

3. Yorkshire terrier

Holder din familie af at rejse, og har I ikke lyst til at få jeres kommende hund passet, er Yorkshire terrieren en perfekt lille hund til jeres familie. Denne race har som mopsen en herlig personlighed, og I vil let kunne finde en passende lille taske eller rejserygsæk til ham/hende. Selvom Yorkshire terrieren ikke virker skræmmende, hvilket er en stor bonus til børnefamilien, er den ligeledes alligevel klar til at stå på vagt med sin autoritative bjæffen.

4. Cocker spaniel

Selvom både den engelske og amerikanske Cocker spaniel er jagthunde, udgør denne race en skøn familiehund. Cocker spanielen er en af de større mindre hunderacer, men den har samtidig en række af de karaktertræk og fordele, som de små hunderacer kendetegnes ved. En Cocker spaniel er aktiv og livlig, og så har den med at knytte nogle tætte bånd til hele familien, inklusiv de helt små. Hermed en perfekt hunderace til børnefamilien.

5. Beagle

Indlæggets sidste hunderace lyder på den lille/medium beagle, som oprindeligt er avlet til at fungere som jagthund. Derfor er denne race ganske aktiv, så hvis din familie nyder nogle lange søndagsture og ekstra aktiviteter på hverdagene, er en beagle måske noget for jer. Beagler er ligeledes meget blide, sociale og åbne hunde, så børnene altid kan have en ven at snakke med.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.